Beterschap grappig

Humor is vaak het beste medicijn. Is een dierbare van je ziek? Stuur hem of haar dan een leuke kaart met een grappige of humoristische tekst. Dit kan de ernst van de situatie wat doen afnemen en dat is een goede manier om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wil je iemand grappige beterschap tekst sturen? Kijk dan eens de volgende grappige teksten die je kunt gebruiken om iemand beterschap te wensen.

Bekijk hier alle beterschap cadeaus >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Grappige cadeaus om iemand beterschap te wensen

Wil je iemand beterschap wensen, maar wil je dit op een leuke en grappige manier doen? Dan hebben we een paar cadeau-ideeën die zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger zullen toveren. Of je nu een vriend, familielid of collega beterschap wilt wensen, deze cadeaus zullen zeker zorgen voor een opbeurend moment tijdens hun herstel.

 1. Beterschap grappig
  Bestel bij Bol.com

  Het “Blije Pillen” cadeau: Dit cadeau bestaat uit een potje snoepjes of chocolaatjes verpakt als pillen. Je kunt er zelfs een etiket op plakken met “Blije Pillen” om het geheel compleet te maken. Het zal zeker een grappige verrassing zijn en hun dag een beetje zoeter maken.

 2. Een “Herstelbiertje” pakket: Als de ontvanger van een biertje houdt, kun je een speciaal pakket samenstellen met verschillende soorten bier. Voeg een gepersonaliseerd kaartje toe met een grappige boodschap zoals: “Proost op een snel herstel! Drink met mate(n), maar niet te veel maten!”
 3. Een “Superhelden” cadeau: Geef de persoon een superheldencape cadeau met een bijbehorend masker. Schrijf een kaartje met een boodschap als: “Je bent onze held! Vergeet niet je superkrachten te gebruiken om snel beter te worden!”
 4. Een “Grappige Kruik” cadeau: Een warme kruik kan veel comfort bieden tijdens ziekte. Maak het cadeau echter grappig door een kruik te kiezen met een leuk ontwerp, zoals een lachend gezicht of een grappige tekst erop, zoals “Knuffel me, ik ben warm!” Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.
 5. Een “Tutti Frutti” fruitmand: Stuur een fruitmand met een grappige twist. Voeg naast het gebruikelijke fruit ook wat exotisch fruit toe, zoals een grappig uitziende kiwi of een stekelige dragon fruit. Schrijf een kaartje met een boodschap als: “Hier is wat exotisch fruit om je beter te maken. Wie weet, misschien krijg je wel superkrachten zoals een ananas die kan vliegen!”

Onthoud dat het belangrijk is om de persoonlijke smaak en humor van de ontvanger in gedachten te houden bij het kiezen van een cadeau. Het doel is om een glimlach op hun gezicht te toveren en ze zich beter te laten voelen. Dus wees creatief, pas de beterschap cadeaus aan aan de persoon en zorg ervoor dat ze zich speciaal en verzorgd voelen tijdens hun herstel.

Beterschap grappig, teksten en meer.

Heeft een vriend een arm gebroken tijdens een domme actie of is iemand door eigen toedoen in de lappenmand terecht gekomen? Dan kun je hem of haar hier natuurlijk op komische wijze beterschap wensen. Dit zijn een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken:

“Hé stuntpiloot! Van harte beterschap en volgende keer toch wat beter opletten!”

“Beterschap lieve brokkenpiloot van me! Een snel en spoedig herstel gewenst.”

“De lappenmand staat je goed. Zonder gekheid, van harte beterschap kerel.”

Grappige beterschap teksten die altijd kunnen

Heb je zin in een lolletje, maar wil je niet dat jouw tekst in het verkeerde keelgat schiet bij de zieke? Maak dan gebruik van de volgende grappige teksten die je op een kaart voor beterschap kunt schrijven:

 • “Het is natuurlijk ontzettend vervelend om in het ziekenhuis te moeten liggen, maar bekijk het van de positieve kant. Je krijgt namelijk nu eindelijk iedere dag ontbijt op bed!”
 • “Het beste medicijn is om altijd te blijven lachen. Denk daarom maar aan de goede tijden en hilarische avonturen die we samen hebben meegemaakt voor een flinke lachbui. Van harte beterschap!”
 • “Lachen is het beste medicijn en wat baal ik dan dus dat ik niet bij je kan zijn. Ook op afstand wens ik je veel sterkte, beterschap en humor toe.”

Een kaart met een humoristische tekst

Naast de grappige tekst die je zelf op de kaart schrijft, kun je ook kiezen voor een grappige beterschap kaart. Zo bestaan er al leuke kaarten met een grappige tekst en afbeelding op de voorkant. Door te kiezen voor een kaart met een grappige afbeelding, kun je zelf een algemene tekst voor beterschap op de kaart schrijven.

Lachen is goed en gezond voor iedereen, zeker wanneer je ziek bent. Je kunt dan een zieke vriend, collega of familielid een hart onder de riem steken met een grappige tekst en een grappige kaart. Maak gebruik van bovenstaande teksten en tover een lach op het gezicht van de ontvanger.

Meer humoristische beterschap wensen

 1. Hé daar, ik hoorde dat je je voelde alsof je overreden was door een kudde gemotiveerde schildpadden. Beterschap! En als die schildpadden terugkomen, geef ze dan een kaart met de snelste route naar elders.
 2. Ik hoorde dat je ziek bent. Dat is belachelijk! Ziek zijn is gewoon jouw manier om te pronken met je bed-gevlekte pyjama’s, toch? Maar serieus, ik hoop dat je snel weer op de been bent, of op zijn minst op de sofa.
 3. Beterschap! Ziek zijn is als een abonnement op een streamingdienst waar je nooit om gevraagd hebt. Laten we hopen dat je snel weer ‘afgemeld’ bent en terugkeert naar het normale leven, zonder pauzeknop voor je gezondheid.
 4. Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is, dus hier is een grap voor je: Waarom kunnen bacteriën nooit liegen? Omdat je altijd door hun cultuur heen kunt kijken! Hopelijk helpt deze beterschapswens je dag een beetje op te fleuren.
 5. Beterschap! Ze zeggen dat het leven als een doos chocolaatjes is, maar ziek zijn is als een doos tissues. Je weet nooit welke je gaat krijgen, maar laten we hopen op een snelle upgrade naar de truffels van de gezondheid!
 6. Je bent vastbesloten om de zwaartekracht te verslaan door meer tijd in bed door te brengen, hè? Nou, beterschap! Misschien moet je een zwaartekrachthelm overwegen om ervoor te zorgen dat je snel weer rechtop staat.
 7. Hoorde dat je je een beetje down voelt. Maak je geen zorgen, zelfs Superman had kryptoniet. Dus rust goed uit en laat die verkoudheid voelen als je eigen mini-versie van kryptoniet. Beterschap!
 8. Ze zeggen dat een appel per dag de dokter weghoudt, maar als dat niet werkt, gooi dan gewoon een paar bananenschillen in zijn pad. Of beter nog, eet de appel in bed terwijl je wacht op een wonderbaarlijk herstel!
 9. Beterschap! Ik hoorde dat je ziek bent en besloot mijn ziekteverlof op te geven om je een virtuele knuffel te sturen. Hopelijk ben je snel weer gezond, zodat ik mijn ziekteverlof niet voor niets heb opgegeven!
 10. Ik wilde je een doos tissues sturen, maar toen bedacht ik me dat je waarschijnlijk al genoeg papieren vrienden hebt. Dus, beterschap, en moge je tissues binnenkort overbodig zijn!
 11. Ik hoorde dat je ziek bent. Misschien moet je de ziekteverwekkers vertellen dat het tijd is om te vertrekken. Zeg gewoon iets als: “Jongens, het feest is voorbij. Het was leuk, maar jullie moeten nu gaan.”
 12. Beterschap! Als ziek zijn een sport was, zou je zeker een gouden medaille winnen. Maar laten we eerlijk zijn, niemand wil winnen in deze competitie. Dus, stop met het verzamelen van medailles en word snel beter!
 13. Ze zeggen dat kippensoep goed is voor de ziel, maar ik denk dat je een heel kippenorkest nodig hebt om deze ziekte te verslaan. Laten we hopen dat de kippen snel hun concert voor je opvoeren!
 14. Beterschap! Ik heb gehoord dat lachen de beste oefening is. Dus hier is een grappige beterschapswens om je buikspieren te trainen, aangezien je waarschijnlijk al genoeg rust hebt gehad.
 15. Ik hoorde dat je ziek bent en dacht eraan om een voodoopop van een gezond persoon voor je te maken. Maar toen realiseerde ik me dat dat een beetje raar was, dus stuur ik je gewoon deze beterschapswens in plaats daarvan. Word snel beter!
 16. Beterschap! Als ziek zijn een wedstrijd was, zou je zeker de prijs winnen voor de meest vastberaden deelnemer. Maar laten we eerlijk zijn, niemand wil echt winnen in deze competitie. Dus, stop met het verzamelen van trofeeën en word snel weer gezond!
 17. Ik hoorde dat je ziek bent. Dat is niet eerlijk! Ziek zijn is als een ongenode gast die besluit om op je bank te crashen zonder uitnodiging. Laten we hopen dat deze gast snel vertrekt en je weer je normale zelf kunt zijn.
 18. Beterschap! Ze zeggen dat een glimlach besmettelijk is, dus ik stuur je een virtuele glimlach om je beter te maken. En als dat niet werkt, stuur ik je een virtuele lachband. Lachen op aanvraag!
 19. Ik hoorde dat je ziek bent en besloot je een beetje humor te sturen om je op te vrolijken. Waarom ging de bacterie naar de dokter? Omdat hij zich virulent voelde! Hopelijk brengt dat een glimlach op je gezicht, samen met een snel herstel.
 20. Beterschap! Ik hoop dat deze beterschapswens als een placebo-effect werkt en je sneller geneest dan een superheld met een dubbele dosis anti-ziektekrachten. Dus, kapitein Antibiotic, op naar een spoedig herstel!
 21. Hoorde dat je niet lekker bent. Misschien moet je je ziektetoestand omdopen tot een “wellness retreat” en je verkoudheid beschouwen als een exotisch spa-avontuur. Binnenkort ben je terug van je ontspannende reis naar Gezondheidsland!
 22. Beterschap! Ik hoorde dat je ziek bent en besloot je een recept te sturen voor een overdosis aan lachen, een snufje goede vibes en een flinke dosis warme dekens. Neem het drie keer per dag in, totdat je weer op de been bent!

Plaats een reactie