Beterschap grappig

Humor is vaak het beste medicijn. Is een dierbare van je ziek? Stuur hem of haar dan een leuke kaart met een grappige of humoristische tekst. Dit kan de ernst van de situatie wat doen afnemen en dat is een goede manier om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Wil je iemand grappige beterschap tekst sturen? Kijk dan eens de volgende grappige teksten die je kunt gebruiken om iemand beterschap te wensen.

Een klein lolletje

Heeft een vriend een arm gebroken tijdens een domme actie of is iemand door eigen toedoen in de lappenmand terecht gekomen? Dan kun je hem of haar hier natuurlijk op komische wijze beterschap wensen. Dit zijn een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken:

“Hé stuntpiloot! Van harte beterschap en volgende keer toch wat beter opletten!”

“Beterschap lieve brokkenpiloot van me! Een snel en spoedig herstel gewenst.”

“De lappenmand staat je goed. Zonder gekheid, van harte beterschap kerel.”

Grappige beterschap teksten die altijd kunnen

Heb je zin in een lolletje, maar wil je niet dat jouw tekst in het verkeerde keelgat schiet bij de zieke? Maak dan gebruik van de volgende grappige teksten die je op een kaart voor beterschap kunt schrijven:

“Het is natuurlijk ontzettend vervelend om in het ziekenhuis te moeten liggen, maar bekijk het van de positieve kant. Je krijgt namelijk nu eindelijk iedere dag ontbijt op bed!”

“Het beste medicijn is om altijd te blijven lachen. Denk daarom maar aan de goede tijden en hilarische avonturen die we samen hebben meegemaakt voor een flinke lachbui. Van harte beterschap!”

“Lachen is het beste medicijn en wat baal ik dan dus dat ik niet bij je kan zijn. Ook op afstand wens ik je veel sterkte, beterschap en humor toe.”

Een kaart met een humoristische tekst

Naast de grappige tekst die je zelf op de kaart schrijft, kun je ook kiezen voor een grappige beterschap kaart. Zo bestaan er al leuke kaarten met een grappige tekst en afbeelding op de voorkant. Door te kiezen voor een kaart met een grappige afbeelding, kun je zelf een algemene tekst voor beterschap op de kaart schrijven.

Lachen is goed en gezond voor iedereen, zeker wanneer je ziek bent. Je kunt dan een zieke vriend, collega of familielid een hart onder de riem steken met een grappige tekst en een grappige kaart. Maak gebruik van bovenstaande teksten en tover een lach op het gezicht van de ontvanger.