Beterschap kind

Een kind dat ziek is is altijd een nare situatie. Steun het kind door een leuk kaartje te sturen met een persoonlijke tekst erop om beterschap te wensen. Het is natuurlijk lastig om de juiste woorden te vinden om een ziek kind te ondersteunen. Daarom kun je in dit artikel handige voorbeeldzinnen vinden die je kunt gebruiken om een kind beterschap te wensen en ook beterschap kind cadeautips zijn hier te vinden.

Bekijk hier alle beterschap cadeaus >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Tips

Het is altijd belangrijk om kinderen te steunen en aan te moedigen wanneer ze ziek zijn. Het sturen van een beterschapswens is een geweldige manier om hen te laten weten dat je aan hen denkt en dat je hoopt dat ze snel weer gezond worden. Hier zijn enkele tips om een kind beterschap te wensen:

 1. Beterschap kind
  Bestel bij Bol.com

  Wees oprecht: Zorg ervoor dat je beterschapswens oprecht en oprecht is. Laat het kind weten dat je echt om zijn of haar welzijn geeft en dat je hoopt dat ze snel herstellen.

 2. Wees positief: Probeer een positieve boodschap over te brengen. Moedig het kind aan en vertel hem of haar dat ze sterk zijn en de ziekte kunnen overwinnen. Vermijd negatieve of angstige opmerkingen.
 3. Gebruik een speelse toon: Kinderen houden van speelse en vrolijke boodschappen. Maak gebruik van humor, rijmpjes of grappige teksten om het kind op te vrolijken. Een lach kan wonderen doen tijdens het herstelproces.
 4. Wees empathisch: Toon begrip voor wat het kind doormaakt en toon medeleven. Laat hem of haar weten dat je begrijpt dat ziek zijn niet leuk is, maar dat het tijdelijk is en dat ze snel weer gezond zullen zijn.
 5. Persoonlijke touch: Voeg een persoonlijk element toe aan je beterschapswens. Bijvoorbeeld door het kind te herinneren aan leuke momenten die jullie samen hebben gehad, of door iets speciaals te delen dat het kind kan opbeuren.
 6. Stuur een cadeautje mee: Overweeg om een klein cadeautje, zoals een knuffel, kleurboek, puzzel of een kaartspel, mee te sturen met je beterschapswens. Dit kan het kind opvrolijken en afleiding bieden tijdens het herstel.
 7. Blijf in contact: Houd contact met het kind en zijn of haar familie, ook nadat je de beterschapswens hebt gestuurd. Vraag regelmatig hoe het gaat en toon interesse. Dit kan het kind helpen zich geliefd en gesteund te voelen gedurende het herstelproces.

Onthoud dat het belangrijkste is om oprecht en liefdevol te zijn bij het wensen van beterschap aan een kind. Jouw woorden en steun kunnen een groot verschil maken in hun herstel en hen het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Lees hieronder verder en ontdek enkele teksten om een kind beterschap te wensen.

Beterschap kind teksten voor bij een cadeau of kaart

Zoek je een geschikte tekst om te gebruiken op de kaart? Dit zijn een aantal algemene wensen voor beterschap voor een kind:

“Lieve …, wat een stomme ziekte. Je bent een sterke en stoere rakker en ik wens je dan ook ontzettend veel beterschap.”

“Wat ben jij een stoere meid/jongen! Van harte beterschap en laat de ziekte maar een poepie ruiken.”

“Beterschap lieve … . Ga er tegenaan en zet hem op!”

“Ik hoop dat je snel beter mag worden!”

Grappige kinderteksten voor beterschap

Het is zeker voor kinderen goed om te blijven lachen. Maak de tekst dan ook niet te zwaar en kies voor een kindvriendelijke en grappige tekst op de beterschapskaart

“Ik ben dan wel geen dokter, maar mijn medicijn voor jou is een dagelijkse dosis humor!”

“Mijn wens voor jou is maar klein, ik hoop dat je ontzettend snel weer de oude mag zijn.”

“Veel berenkracht en leeuwensterkte wens ik jou! Beterschap kleine vriend van me.”

Een leuke kaart

Voor kinderen zijn er speciale kaarten om beterschap te wensen. Kies dan niet voor een standaard kaart met “Beterschap!” erop, maar een kindvriendelijke kaart met een leuke afbeelding en grappige tekst. Wanneer het kind de kaart ontvangt, zal de gemoedstoestand direct verbeteren! Kies voor een grappige kaart dat echt geschikt is voor kinderen. Dan maakt de tekst die je erop schrijft ook een stuk minder uit.

Cadeautje opsturen

Je kunt naast een kaart met tekst, ook een klein cadeautje opsturen om beterschap te wensen. Kies voor een leuk kindercadeau waar de zieke echt wat aan heeft. Moet het kind tijdelijk in bed blijven liggen omdat het ziek is? Stuur dan een spannend kinderboek op of een leuke DVD. Van een lekkere zak snoep wordt iedereen een stuk sneller beter.

Een kind dat ziek is, is natuurlijk ontzettend ingrijpend en aandoenlijk. Laat weten dat je aan hem/haar denkt en dat je er voor het kind (en ouders) bent. Door een kaartje te sturen, fleur je het gezin helemaal op en met een passend cadeautje zorg je ervoor dat het kind nog sneller opknapt.

Plaats een reactie