Beterschap cadeau

Beterschap cadeau
Iemand beterschap wensen doe je het beste met een leuk cadeau. Je kunt altijd een kaart sturen met persoonlijke tekst, maar soms is een cadeautje nog veel leuker. Je steekt iemand echt een hart onder de riem met een persoonlijk cadeau om beterschap te wensen. Welke cadeaus je kunt geven, dat lijstje hier.

Een bos bloemen
Een cadeau dat altijd geslaagd is, zowel voor een goede vriendin als een collega waarmee niet veel contact hebt, is een grote bos bloemen. Zeker wanneer iemand ziek is, kan een mooi boeket de kamer goed opfleuren. Je kunt natuurlijk zelf langsgaan met een bloemetje, maar wanneer dit niet mogelijk is kun je de bloemen ook per post sturen. Je kunt een mooi boeket laten bezorgen, of een brievenbuspakket met bloemen sturen. Het is een mooie manier om te laten zien dat je aan hem of haar denkt. Je kunt bij het boeket natuurlijk altijd een kleine kaart met een beterschap tekst schrijven.

Chocola door de brievenbus
Zoek je een leuk cadeau dat je op afstand kunt sturen om beterschap te wensen? Stuur dan een lekkere reep chocola cadeau. Je kunt zelf een luxe reep chocola uit de supermarkt kiezen, of bij de chocolaterie reep chocola met de tekst “Beterschap!” erop versturen. Het mooie van een reep chocola is dat je deze gewoon per post kunnen sturen. De reep chocola pas altijd door de brievenbus.

Leesvoer
Wanneer een goede vriendin in bed moet rusten of een collega met een gebroken been thuis zit, is afleiding soms het beste cadeau. Je kunt voor afleiding zorgen door een boek of een tijdschrift cadeau te doen. Kies voor een dun boek dat door de brievenbus past of een magazine abonnement waardoor de ontvanger iedere week of maand opnieuw een cadeautje van je krijgt. Je kunt natuurlijk dit kan ook combineren met een reep chocola of andere lekkernijen voor tijdens het lezen.

Fruitmand
Een fruitmand is natuurlijk een perfect cadeau voor wanneer iemand ziek is. Het is een goede manier om beterschap te wensen en de zieke een flinke portie vitamine’s cadeau te doen. Je kunt zelf een fruitmand samenstellen, maar je kunt ook eenvoudig online een voorgeselecteerde mand met fruit bestellen.

Help mee aan het herstel van een zieke vriend, familielid of collega door hem of haar een leuk cadeau te geven. Dit is natuurlijk een perfecte manier om iemand beterschap te wensen. Bovenstaande cadeau inspiraties kun je gebruiken om altijd op een goede manier iemand beterschap te wensen.