Sterkte wensen

Een kaartje of een ander cadeau sturen is altijd een goed idee. Wat de reden ook is, het is altijd attent. Op een kaartje kan je vaak ook woorden kwijt die je misschien in het echt lastig vind om uit te spreken, vooral wanneer iemand ziek is of je iemand sterkte wilt wensen. Bedenk ten eerste goed wat de situatie is. Waarom wil je iemand sterkte wensen. Is deze persoon ziek, is er iemand overleden, is de relatie voorbij? Een passende tekst schrijven kan soms wel moeilijk zijn, welke woorden kies je uit? Waar doe je goed aan? Om je een beetje op weg te helpen, kan je hieronder een aantal sterkte wensen vinden die afgestemd zijn op verschillende situaties, die passend zouden kunnen zijn bij een cadeau.

Bekijk hier alle sterkte cadeaus >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Teksten om sterkte te wensen

Een kaartje wanneer er iemand is overleden
Sterkte wensen
Bestel bij Tegeltjes.com

Lieve,
Ontzettend gecondoleerd met het verlies van je *vul hier in wie er is overleden*.
Dit zal vast een hele moeilijke tijd worden en ik wil je laten weten dat ik aan je denk.
Heel veel sterkte,
*vul je eigen naam in*

Wanneer een relatie over is

Lieve,
Ze zeggen wel eens dat aan al het goede een einde komt en dat niks voor altijd is. Ik weet niet zo goed of ik daar in geloof. Ik geloof er meer in dat als iets eindigt dit toch niet het pad was dat je moest bewandelen en dat jouw ‘forever person’ nog ergens anders is en je deze niet bent tegen gekomen. Heel naar dat je relatie over is en je zal je er vast slecht om voelen op dit moment, maar onthoud dat het geen dat voor jou bestemd is echt nog wel op je pad zal geraken. Ik wil je veel sterkte wensen en heel veel liefs.
Als je er over wilt praten, je weet me te vinden.
Dikke knuffel,
*vul je eigen naam in*

Wanneer iemand ziek is

Lieve,
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik zal je in mijn gedachten houden en ik stuur je heel veel positieve en helende gedachten toe.
Lieve groet,
*Vul je eigen naam in*

Wanneer iemand door een moeilijke tijd gaat

Lieve,
Het leven kan soms zo oneerlijk zijn. Ik vind het zo erg om aan de zijlijn toe te kijken hoe moeilijk je het nu hebt. Ik had graag wat meer voor je willen betekenen. Weet dat je niet alleen bent en dat je altijd een beroep op mij mag doen als ik je ook maar met wat dan ook kan helpen. Dit zijn vervelende dagen maar ik heb er echt alle vertrouwen in dat je je hier doorheen zult slaan. Je bent ontzettend sterk, vergeet dat niet. Ook al voelt dat op dit moment misschien niet zo.
Ik denk aan je en heel veel sterkte,
*vul je eigen naam in*

Inspirerende voorbeeld sterkte teksten

In het leven komen we allemaal wel eens terecht in moeilijke situaties waarin we sterkte en steun kunnen gebruiken. Of het nu gaat om een gezondheidsprobleem, een emotionele uitdaging, of een periode van tegenslag, het is belangrijk om elkaar aan te moedigen en te laten weten dat we er voor elkaar zijn. Hieronder volgen enkele inspirerende en opbeurende voorbeeldteksten waarmee je iemand sterkte kunt wensen.

  1. “Laat de kracht in je hart je leiden door deze moeilijke tijd. Je bent sterker dan je denkt en ik geloof in jou. Blijf volhouden en weet dat ik er altijd voor je zal zijn.”
  2. “Tegenslagen zijn er om overwonnen te worden. Ik weet dat je de moed en vastberadenheid hebt om deze uitdaging te overwinnen. Houd je hoofd omhoog en blijf geloven in jezelf. Sterkte!”
  3. “Elke storm loopt uiteindelijk ten einde en de zon zal weer gaan schijnen. Blijf standvastig in je geloof en vertrouw erop dat betere dagen op je wachten. Ik stuur je mijn liefde en steun in deze moeilijke tijd.”
  4. “Hoewel je nu door een donkere tunnel gaat, onthoud dat er altijd licht is aan het einde ervan. Blijf hoop houden en weet dat je niet alleen bent. Samen zullen we deze uitdaging overwinnen.”
  5. “Sterkte is niet altijd het tonen van fysieke kracht, maar eerder het vermogen om moedig door te gaan, zelfs wanneer alles tegenzit. Je bent een ware bron van inspiratie voor anderen. Blijf sterk en wees trots op je doorzettingsvermogen.”
  6. “Op momenten van tegenslag is het normaal om je overweldigd te voelen, maar onthoud dat je veerkrachtig bent. Laat je niet ontmoedigen door de moeilijkheden die je tegenkomt. Je hebt de innerlijke kracht om deze hindernis te overwinnen. Je kunt het!”
  7. “Soms hebben we anderen nodig om ons eraan te herinneren hoe sterk we werkelijk zijn. Je bent een ongelooflijk dapper persoon en ik ben ervan overtuigd dat je deze uitdaging met gratie en vastberadenheid zult overwinnen. Blijf positief en vertrouw op jezelf.”
  8. “Laat deze moeilijke tijd je niet definiĆ«ren, maar laat het je vormen. Het zijn juist de moeilijkste momenten die ons sterker maken en ons de kans geven om te groeien. Blijf volhouden en weet dat je aan het einde van dit pad sterker uit de strijd zult komen.”
  9. “Sterkte is niet alleen het vermogen om overeind te blijven in tijden van tegenslag, maar ook de moed om hulp te vragen en steun te accepteren. Wees niet bang om anderen om hulp te vragen wanneer je het nodig hebt.

Een sterkte wens toevoegen aan deze pagina kan door hieronder te reageren.

Meer:

Plaats een reactie