Sterkte wensen

Een kaartje of een ander cadeau sturen is altijd een goed idee. Wat de reden ook is, het is altijd attent. Op een kaartje kan je vaak ook woorden kwijt die je misschien in het echt lastig vind om uit te spreken, vooral wanneer iemand ziek is of je iemand sterkte wilt wensen. Bedenk ten eerste goed wat de situatie is. Waarom wil je iemand sterkte wensen. Is deze persoon ziek, is er iemand overleden, is de relatie voorbij? Een passende tekst schrijven kan soms wel moeilijk zijn, welke woorden kies je uit? Waar doe je goed aan? Om je een beetje op weg te helpen, kan je hieronder een aantal sterkte wensen vinden die afgestemd zijn op verschillende situaties, die passend zouden kunnen zijn bij een cadeau.

Bekijk hier alle sterkte cadeaus >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Teksten om sterkte te wensen

Een kaartje wanneer er iemand is overleden
Sterkte wensen
Bestel bij Tegeltjes.com

Lieve,
Ontzettend gecondoleerd met het verlies van je *vul hier in wie er is overleden*.
Dit zal vast een hele moeilijke tijd worden en ik wil je laten weten dat ik aan je denk.
Heel veel sterkte,
*vul je eigen naam in*

Wanneer een relatie over is

Lieve,
Ze zeggen wel eens dat aan al het goede een einde komt en dat niks voor altijd is. Ik weet niet zo goed of ik daar in geloof. Ik geloof er meer in dat als iets eindigt dit toch niet het pad was dat je moest bewandelen en dat jouw ‘forever person’ nog ergens anders is en je deze niet bent tegen gekomen. Heel naar dat je relatie over is en je zal je er vast slecht om voelen op dit moment, maar onthoud dat het geen dat voor jou bestemd is echt nog wel op je pad zal geraken. Ik wil je veel sterkte wensen en heel veel liefs.
Als je er over wilt praten, je weet me te vinden.
Dikke knuffel,
*vul je eigen naam in*

Wanneer iemand ziek is

Lieve,
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik zal je in mijn gedachten houden en ik stuur je heel veel positieve en helende gedachten toe.
Lieve groet,
*Vul je eigen naam in*

Wanneer iemand door een moeilijke tijd gaat

Lieve,
Het leven kan soms zo oneerlijk zijn. Ik vind het zo erg om aan de zijlijn toe te kijken hoe moeilijk je het nu hebt. Ik had graag wat meer voor je willen betekenen. Weet dat je niet alleen bent en dat je altijd een beroep op mij mag doen als ik je ook maar met wat dan ook kan helpen. Dit zijn vervelende dagen maar ik heb er echt alle vertrouwen in dat je je hier doorheen zult slaan. Je bent ontzettend sterk, vergeet dat niet. Ook al voelt dat op dit moment misschien niet zo.
Ik denk aan je en heel veel sterkte,
*vul je eigen naam in*

Inspirerende voorbeeld sterkte teksten

In het leven komen we allemaal wel eens terecht in moeilijke situaties waarin we sterkte en steun kunnen gebruiken. Of het nu gaat om een gezondheidsprobleem, een emotionele uitdaging, of een periode van tegenslag, het is belangrijk om elkaar aan te moedigen en te laten weten dat we er voor elkaar zijn. Hieronder volgen enkele inspirerende en opbeurende voorbeeldteksten waarmee je iemand sterkte kunt wensen.

 1. “Laat de kracht in je hart je leiden door deze moeilijke tijd. Je bent sterker dan je denkt en ik geloof in jou. Blijf volhouden en weet dat ik er altijd voor je zal zijn.”
 2. “Tegenslagen zijn er om overwonnen te worden. Ik weet dat je de moed en vastberadenheid hebt om deze uitdaging te overwinnen. Houd je hoofd omhoog en blijf geloven in jezelf. Sterkte!”
 3. “Elke storm loopt uiteindelijk ten einde en de zon zal weer gaan schijnen. Blijf standvastig in je geloof en vertrouw erop dat betere dagen op je wachten. Ik stuur je mijn liefde en steun in deze moeilijke tijd.”
 4. “Hoewel je nu door een donkere tunnel gaat, onthoud dat er altijd licht is aan het einde ervan. Blijf hoop houden en weet dat je niet alleen bent. Samen zullen we deze uitdaging overwinnen.”
 5. “Sterkte is niet altijd het tonen van fysieke kracht, maar eerder het vermogen om moedig door te gaan, zelfs wanneer alles tegenzit. Je bent een ware bron van inspiratie voor anderen. Blijf sterk en wees trots op je doorzettingsvermogen.”
 6. “Op momenten van tegenslag is het normaal om je overweldigd te voelen, maar onthoud dat je veerkrachtig bent. Laat je niet ontmoedigen door de moeilijkheden die je tegenkomt. Je hebt de innerlijke kracht om deze hindernis te overwinnen. Je kunt het!”
 7. “Soms hebben we anderen nodig om ons eraan te herinneren hoe sterk we werkelijk zijn. Je bent een ongelooflijk dapper persoon en ik ben ervan overtuigd dat je deze uitdaging met gratie en vastberadenheid zult overwinnen. Blijf positief en vertrouw op jezelf.”
 8. “Laat deze moeilijke tijd je niet definiëren, maar laat het je vormen. Het zijn juist de moeilijkste momenten die ons sterker maken en ons de kans geven om te groeien. Blijf volhouden en weet dat je aan het einde van dit pad sterker uit de strijd zult komen.”
 9. “Sterkte is niet alleen het vermogen om overeind te blijven in tijden van tegenslag, maar ook de moed om hulp te vragen en steun te accepteren. Wees niet bang om anderen om hulp te vragen wanneer je het nodig hebt.

40x sterkte teksten

 1. In deze uitdagende tijd wil ik je alle kracht en moed toewensen om met vastberadenheid door te gaan.
 2. Moge je de kracht vinden om elke hindernis te overwinnen en de zon weer te zien schijnen in je leven.
 3. Terwijl je deze moeilijke periode doorgaat, stuur ik je mijn warme wensen voor innerlijke sterkte en veerkracht.
 4. Mijn gedachten zijn bij je, en ik hoop dat je de kracht vindt om door de donkere dagen heen te gaan.
 5. Sterkte in overvloed terwijl je de uitdagingen van vandaag en de onzekerheden van morgen tegemoet treedt.
 6. Moge je omringd worden door liefde en steun die je helpen om de kracht te vinden die binnenin je schuilt.
 7. Net zoals de storm uiteindelijk plaatsmaakt voor kalmte, hoop ik dat je innerlijke stormen zullen bedaren en plaats zullen maken voor sereniteit.
 8. Het is oké om te voelen, het is oké om verdrietig te zijn, en het is oké om hulp te vragen. Sterkte terwijl je je weg vindt door deze emoties.
 9. Elk nieuw hoofdstuk in het leven brengt uitdagingen met zich mee, maar ik geloof in jouw kracht om deze te overwinnen en sterker dan ooit te herrijzen.
 10. Mogen de komende dagen je omringen met positieve energie, en moge je de innerlijke rust ontdekken die nodig is om deze periode te doorstaan.
 11. Onthoud dat zelfs in de donkerste nacht de sterren schitteren. Ik hoop dat je lichtpuntjes vindt te midden van de duisternis.
 12. Sterkte is niet altijd luid; soms is het gewoon doorgaan, stap voor stap, met moed en vastberadenheid. Je bent sterker dan je denkt.
 13. Laat deze moeilijke tijd niet je glimlach stelen. Ik hoop dat je de kracht hebt om hoopvol te blijven, wetende dat betere dagen zullen komen.
 14. Door tegenspoed groeien we, en ik geloof dat je uit deze ervaring sterker tevoorschijn zult komen. Blijf volhouden, want je bent veerkrachtig.
 15. Net zoals de zon opkomt na de donkere nacht, hoop ik dat je innerlijke zon zal schijnen te midden van je uitdagingen.
 16. In tijden van verdriet en pijn, moge je de troost vinden die je nodig hebt en moge je kracht putten uit de liefde om je heen.
 17. Je bent niet alleen in deze reis; er zijn mensen die om je geven en klaarstaan om je te ondersteunen. Laat de liefde van anderen je kracht geven.
 18. Laat je niet ontmoedigen door de obstakels die je tegenkomt, maar zie ze als kansen om te groeien. Sterkte terwijl je je eigen pad bewandelt.
 19. Op de weg van herstel, moge elke stap voorwaarts een bron van kracht zijn en moge elke terugslag dienen als een les om sterker te worden.
 20. Ik geloof in je veerkracht en vasthoudendheid. Moge je jezelf verbazen met hoe sterk je werkelijk bent.
 21. Terwijl je door deze moeilijke tijd navigeert, hoop ik dat je omringd bent door vriendelijkheid, begrip en steun van dierbaren.
 22. Je bent niet alleen in deze strijd; we staan naast je en steunen je met liefde en positieve energie.
 23. Moge de helende kracht van tijd je rust brengen en moge elke dag een stap zijn richting innerlijke genezing.
 24. Je bent als een roos die bloeit te midden van doornen. Laat je schoonheid en kracht schitteren, zelfs in moeilijke tijden.
 25. Op de weg naar herstel, moge je de steun vinden die je nodig hebt en moge elke dag een stap zijn in de richting van welzijn.
 26. Laat de liefde die om je heen is, je hart vullen en je de kracht geven om elke uitdaging te overwinnen.
 27. Moge de hoop als een heldere ster aan de hemel voor je schijnen, zelfs in de donkerste nachten.
 28. Je bent niet alleen in deze strijd; we delen je last en staan klaar om je te ondersteunen op welke manier dan ook.
 29. In de stilte van reflectie, moge je antwoorden vinden en moge je pad verlicht worden met innerlijke rust en begrip.
 30. Net zoals een boom sterker wordt na elke storm, moge je groeien en bloeien, ondanks de uitdagingen die je tegenkomt.
 31. Laat de kracht van liefde en gemeenschap je omringen en je de energie geven om door te gaan.
 32. Sterkte is soms de moed vinden om los te laten wat je niet kunt veranderen en de kracht om te accepteren wat komt.
 33. Moge je in staat zijn om elke dag kleine overwinningen te vieren, wetende dat ze bijdragen aan een grotere triomf.
 34. Je bent niet alleen in je strijd; je hebt een heel leger van liefde en steun achter je staan.
 35. In deze periode van onzekerheid, hoop ik dat je de kracht zult vinden om standvastig te blijven en jezelf te blijven vertrouwen.
 36. Laat de warmte van vriendschap en de kracht van liefde je hart troosten en versterken.
 37. Terwijl je door deze tunnel van uitdagingen gaat, moge het licht aan het einde helderder schijnen met elke stap die je zet.
 38. Je bent niet alleen in je reis; we zijn met je in gedachten en wensen je de innerlijke kracht die nodig is om deze tijd te overwinnen.
 39. Moge je elke dag de moed vinden om op te staan en de kracht om door te gaan, wetende dat je niet alleen bent.
 40. Laat de tranen die vloeien reinigend zijn, en moge je geest worden verlicht met hoop en veerkracht.

Meer:

Plaats een reactie