Sterkte wensen

Sterkte wensen
Een kaartje sturen
Een kaartje sturen is altijd een goed idee. Wat de reden ook is, het is altijd attent. Op een kaartje kan je vaak ook woorden kwijt die je misschien in het echt lastig vind om uit te spreken. Vooral wanneer iemand ziek is of je iemand sterkte wilt wensen. Bedenk ten eerste goed wat de situatie is. Waarom wil je iemand sterkte wensen. Is deze persoon ziek, is er iemand overleden, is de relatie voorbij? Een passende tekst schrijven kan soms wel moeilijk zijn, welke woorden kies je uit? Waar doe je goed aan?
Om je een beetje op weg te helpen, kan je hieronder een aantal teksten vinden die afgestemd zijn op verschillende situaties.

Heel veel succes bij het schrijven van je kaartje!

1. Een kaartje wanneer er iemand is overleden
Lieve,
Ontzettend gecondoleerd met het verlies van je *vul hier in wie er is overleden*.
Dit zal vast een hele moeilijke tijd worden en ik wil je laten weten dat ik aan je denk.
Heel veel sterkte,
*vul je eigen naam in*

2. Wanneer een relatie over is
Lieve,
Ze zeggen wel eens dat aan al het goede een einde komt en dat niks voor altijd is. Ik weet niet zo goed of ik daar in geloof. Ik geloof er meer in dat als iets eindigt dit toch niet het pad was dat je moest bewandelen en dat jouw ‘forever person’ nog ergens anders is en je deze niet bent tegen gekomen. Heel naar dat je relatie over is en je zal je er vast slecht om voelen op dit moment, maar onthoud dat het geen dat voor jou bestemd is echt nog wel op je pad zal geraken. Ik wil je veel sterkte wensen en heel veel liefs.
Als je er over wilt praten, je weet me te vinden.
Dikke knuffel,
*vul je eigen naam in*

3. Wanneer iemand ziek is
Lieve,
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik zal je in mijn gedachten houden en ik stuur je heel veel positieve en helende gedachten toe.
Lieve groet,
*Vul je eigen naam in*

4. Wanneer iemand door een moeilijke tijd gaat
Lieve,
Het leven kan soms zo oneerlijk zijn. Ik vind het zo erg om aan de zijlijn toe te kijken hoe moeilijk je het nu hebt. Ik had graag wat meer voor je willen betekenen. Weet dat je niet alleen bent en dat je altijd een beroep op mij mag doen als ik je ook maar met wat dan ook kan helpen. Dit zijn vervelende dagen maar ik heb er echt alle vertrouwen in dat je je hier doorheen zult slaan. Je bent ontzettend sterk, vergeet dat niet. Ook al voelt dat op dit moment misschien niet zo.
Ik denk aan je en heel veel sterkte,
*vul je eigen naam in*