Beterschap knuffel

Beterschap knuffel
Een lieve beterschap knuffel

In het ziekenhuis liggen is niet leuk, en helaas wel eens nodig als iemand echt ziek is. Daarnaast is gewoon ziek zijn natuurlijk ook niet leuk en zoek je naar allerlei manieren om iemand die ziek is een hart onder de riem te steken. Dat kun je doen met een persoonlijk berichtje, maar ook met een leuke knuffel. Je hebt een speciale beterschap knuffel dat gemaakt is van zachte materialen. Daardoor is het een leuke knuffel om te geven aan zowel jong als oud. Helaas worden kinderen ook wel eens ziek en zal dit knuffeltje ze zeker opfleuren. Je hebt de keuze uit verschillende beterschap knuffels, waarbij ze allemaal het kenmerk hebben dat ze gemaakt zijn van stevige materialen en dat ze lekker zacht zijn om te knuffelen. Ook na het ziekbed kan de knuffel gebruikt worden, bijvoorbeeld om mee te slapen. Een knuffel alleen zal natuurlijk nog niet direct persoonlijk zijn. Daarom zijn er een aantal berichten die je bij de knuffel kunt doen om het nog net wat persoonlijker te maken.

Omdat het niet altijd even makkelijk is om goede wensen te verzinnen, helpen we je graag een handje. We hebben een aantal wensen voor je op een rij gezet die je eventueel naar je eigen wens kan aanpassen en kan aanvullen:

1. Word maar snel beter kampioen. We staan achter je.

2. Wat een ellende dat je nu ziek bent. Daar sta je nu net niet op te wachten. Zorg goed voor jezelf en zorg ervoor dat je snel weer beter word. We missen je.

3. Wat vervelend dat je nu ziek bent. Zonder jou zijn we nergens. Word maar snel beter en misschien helpt deze knuffel je aansterken.

4. Waarom ben je nu ziek? Het was de bedoeling dat we op reis zouden gaan! Knap maar snel op en we maken het gewoon goed met je.

5. Als collega ben je echt onmisbaar. We hebben hier een kleinigheidje voor je in de hoop dat het je helpt aansterken.

6. Met deze mooie knuffel is het haast onmogelijk om lang ziek te zijn. Word maar snel beter en dan zien we je snel weer.

7. Wat een pech om nu ziek te zijn. Sterkte kanjer en we denken aan je.

8. Lieve beterschapswensen van ons. Word snel weer de oude en we kunnen er weer tegenaan.

9. Beterschap aan de liefste van de wereld. Knap maar snel op.

10. Met deze knuffel bij je zal je snel weer aansterken. Beterschap aan jou en word maar snel weer sterk.