Van harte beterschap

Van harte beterschap
Stuur een beterschap attentie
De wintermaanden staan voor de deur en je zult in je omgeving merken dat er steeds meer mensen ziek vallen om wat voor reden dan ook. Wellicht een griepje, een gebroken been. Op de één of andere manier worden mensen in deze donkere maanden nét wat sneller ziek dan normaal. Als je iemand in je omgeving hebt die ziek is, stuur dan een leuke attentie om ze beterschap te wensen. Dit kan enkel een kaartje zijn of een kaartje inclusief iets leuks. Denk hierbij aan een knuffeltje, chocolade, bloemen, een leuk boek of een verrassingsmand met allerlei lekkers. Wat je ook stuurt, zorg er wel voor dat er op z’n minst een kaartje bij zit zodat je ze ook nog een persoonlijke boodschap kunt meegeven.
Heb je geen inspiratie wat je dan op dit kaartje moet schrijven? Geen zorgen, we zullen enkele voorbeeld teksten geven.

1. Beste,
Van harte beterschap. Ziek zijn is nooit leuk maar je slaat jezelf hier helemaal doorheen. Daar heb ik alle vertrouwen in.
Groetjes,
*je eigen naam*

2. Lieve,
Wat enorm vervelend dat je ziek bent. Nu je veel thuis zit en niet veel kunt bewegen dacht ik, laat ik wat leuks meesturen zodat je jezelf iets meer kunt vermaken. Ik zag dit boek en moest aan je denken. Veel leesplezier.
Lieve groet,
*je eigen naam*

3. Beste,
Ik hoorde dat je ziek was gevallen. Wat ontzettend naar. Ik hou je in gedachten en stuur je positieve vibes. Ik hoop dat je snel zult helen en je je weer snel goed zult voelen.
Hartelijke groet,
*je eigen naam*

4. Allerliefste,
Wat ontzettend vervelend dat je nu ziek bent. Wat een slechte timing ook zo met de feestdagen voor de deur. Ik hoop dat je snel zult herstellen zodat ook jij nog van de gezellige feestdagen kunt genieten. Als ik iets voor je kan doen, laat het zeker weten.
Lieve groetjes,
*je eigen naam*

5. Hoi,
Heel veel sterkte en beterschap. Je gaat je hier helemaal doorheen slaan. Het is nu even naar maar betere tijden komen er aan. Heb daar vertrouwen in.
Groetjes,
*je eigen naam*

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat iemand mentaal niet helemaal lekker gaat. Dan is een boodschap op een kaartje altijd wel nét iets persoonlijker. Hou hier rekening mee. Een goede voorbeeld tekst kan je hieronder vinden:

Lieve,
Soms zit het leven even tegen maar weet vooral dat je niet alleen bent. Ook al lijkt het vaak wel zo, ik wil dat je weet dat ik aan je denk. Je doet er toe, je bent zo een mooi mens. Geef jezelf nooit op en blijf vechten. Alles wat je nu voelt, al het slechte, het gaat voorbij. Dat beloof ik jou. Je gaat jezelf hier helemaal doorheen slaan want je bent een bikkel. Je bent zo sterkt, sterker dan jezelf misschien op dit moment door hebt. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze donkere dagen voorbij zullen gaan en je jezelf weer beter zult voelen.

Heel veel beterschap en liefs,
*je eigen naam*