Beterschap gedicht

Zoek je nog een leuk gedichtje om iemand beterschap te wensen? Hier lees je een groot overzicht aan leuke versjes en gedichtjes die je op een kaart kunt schrijven voor iemand die ziek is of herstellende is. Laat weten dat je aan hem of haar denkt en maak gebruik van de volgende beterschap gedichten. Bijvoorbeeld leuk voor bij een beterschap cadeau bij Bol.

Bekijk hier de beterschap ballonnen, kaarten en cadeaus >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Grappige beterschap gedichten

Humor is vaak het beste medicijn. Wil je iemand sterken door hem of haar flink te laten lachen? Schrijf dan een van de volgende beterschap gedichten op de kaart:

 • Beterschap gedicht
  Bron: Tegeltjes.com

  “Met een pleister op je kop, ben je er hopelijk gauw weer bovenop.”

 • “Wat een hoop gesnotter en gesnuit, maar na een tijdje rusten kun je gewoon de deur weer uit.”
 • “Een kaartje, een bloem en een hele dikke zoen, met tientallen knuffels op afstand ben je gauw weer de ouwe als toen.”

Een passend gedicht

Wanneer je niet goed weet wat je tegen iemand moet zeggen die ziek is, of wanneer je niet goed uit je woorden kunt komen op een kaart, kan een mooi gedichtje helpen. Hier zijn een aantal passende gedichten die je kunt gebruiken om beterschap te wensen:

 • “Ik hoop dat je gauw hersteld, want ja het is waar, jouw gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste dat telt.”
 • “Deze bos bloemen met tulpen en rozen door elkaar, zijn speciaal voor jou, want mocht je het even niet zien zitten, fleur dan op en kijk ernaar.”
 • “Ik wens je een goed herstel, met een lach kom je er wel.”
 • “Lief zonnestraaltje sterk maar aan, we hopen dat je snel naar huis mag gaan.”
 • “Ik wens je beterschap en hoop dat jouw zorgen snel mogen verdwijnen, sterk maar aan en voel de zon op je schijnen.”

Meer gedichten

In tijden van zorgen en pijn, Wens ik jou beterschap, fijn. Laat deze woorden je hart verwarmen, En je dagen vol vreugde omarmen.

Als een bloem die weer gaat bloeien, Zul jij weer gezondheid ontvangen, laten we hopen. Laat de ziekte snel vervagen, En een nieuwe gezonde fase in jouw leven behagen.

Met warme gedachten en liefdevolle zorg, Stuur ik jou beterschap voor elke dag, ieder uur. Laat het herstel snel komen, zonder vertraging, En breng vreugde terug in jouw bestaan.

Beterschap komt met de wind mee, Als een zachte bries die je omarmt en bevrijdt. Laat deze woorden je genezing brengen, En jouw pad naar gezondheid verlengen.

De zon schijnt helder, een stralend licht, Het wensen van beterschap voor jou, mijn vriend(in), is mijn plicht. Laat je zorgen en pijn spoedig verdwijnen, En moge geluk en gezondheid je leven verfijnen.

Bij elke ademhaling die je neemt, Stuur ik beterschap diep in jouw wezen. Moge elke cel in je lichaam zich vernieuwen, En gezondheid en welzijn naar je toe vloeien als de lenteregen.

Als een vogel die weer vrij kan vliegen, Zul jij herstellen en je gezondheid terugkrijgen. Laat mijn wensen je dragen in dit proces, Op weg naar beterschap en innerlijke finesse.

Een cadeau erbij

Natuurlijk kun je naast een mooie kaart met een gedicht over beterschap, ook iemand bijstaan in deze moeilijke tijd door een cadeautje te sturen bij de kaart. Stuur een mooie bos bloemen bij jouw kaart en gedicht of geef een fruitmand cadeau aan de zieke. Je kunt jouw gedicht dan ook mooi laten inspireren op het cadeautje dat je aan hem of haar geeft.

Lukt het maar niet om een goede tekst op een kaart te schrijven om iemand beterschap te wensen? Schrijf dan een mooi gedichtje op de kaart. Je kunt zelf creatief aan de slag gaan met woorden, maar je kunt natuurlijk ook altijd gebruik maken van de bovenstaande gedichten en versjes over beterschap wensen.

Plaats een reactie