Beterschap Engels

Wanneer er iemand ziek is, wil je die natuurlijk extra in het zonnetje zetten. Even een berichtje sturen door te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een kleinigheidje is altijd welkom, maar vooral wanneer je ziek bent kan dat net dat beetje extra aandacht zijn waar een mens behoefte aan heeft. Een kaartje ontvangen is altijd leuk. Maar een kaartje schrijven kan soms lastig zijn. Vooral als het ineens in een andere taal moet, bijvoorbeeld in het Engels. Misschien heb je een Engelstalige vriend of een Engelstalige collega. Wat schrijf je dan precies op zo een kaartje of wat voor een cadeau bestel je dan?

Bekijk hier de beterschap ballonnen, kaarten en cadeaus >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het sturen van een beterschapscadeau: Een gebaar dat hoop en steun overbrengt

Het leven zit vol ups en downs, en soms heeft een geliefde, familielid of vriend een beetje extra steun nodig. Een van de meest oprechte manieren om iemand een hart onder de riem te steken, is door het sturen van een beterschapscadeau. Een beterschapscadeau is niet alleen een attent gebaar, maar het kan ook een gevoel van hoop, liefde en zorg overbrengen aan degene die het nodig heeft. Of je nu een cadeau stuurt naar iemand die herstelt van een ziekte, een operatie heeft ondergaan of gewoon een moeilijke tijd doormaakt, hier zijn enkele ideeën en tips om een beterschapscadeau te sturen.

 1. Beterschap Engels
  Bestel bij Bol.com

  Ken de persoon: Denk na over de persoonlijkheid en interesses van degene aan wie je het cadeau stuurt. Wat zou hen kunnen opvrolijken? Misschien zijn ze dol op boeken, spelletjes, chocolade of bloemen. Door iets te kiezen waarvan je weet dat ze ervan zullen genieten, laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan hun behoeften en voorkeuren.

 2. Kies een passend cadeau: Er zijn talloze opties voor beterschapscadeaus, zoals fruitmanden, gepersonaliseerde geschenken, ontspanningspakketten en knuffelbeesten. Kies iets dat praktisch of opbeurend is, afhankelijk van de situatie. Denk aan items die kunnen bijdragen aan hun herstel of gewoon een glimlach op hun gezicht kunnen toveren.
 3. Voeg een persoonlijke boodschap toe: Naast het cadeau zelf, is het belangrijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Schrijf een oprechte tekst om hen aan te moedigen, te steunen en positiviteit te brengen. Je kunt ook inspirerende quotes of grappige anekdotes delen om een glimlach op hun gezicht te toveren.
 4. Verzend het cadeau op tijd: Zorg ervoor dat je het cadeau op het juiste moment verstuurt, zodat het de persoon bereikt wanneer ze het het meest nodig hebben. Als iemand in het ziekenhuis ligt, vraag dan naar de regels en beperkingen voor het ontvangen van cadeaus om ervoor te zorgen dat je het juiste proces volgt.

Het sturen van een beterschapscadeau is niet alleen een gebaar van genegenheid, maar het kan ook een bron van troost en steun zijn voor degene die het ontvangt. Het toont aan dat je om hen geeft en dat je er bent om hen te steunen tijdens hun herstelproces. Een beterschapscadeau kan iemands dag opfleuren en hen herinneren aan de liefde en steun die ze omringen.

Beterschap teksten in het Engels

Wij zullen een aantal voorbeeld teksten geven zodat je deze over kunt nemen of hier wellicht inspiratie uit kunt halen.

Geschikt voor het sturen naar een collega:

 • 1. Dear *vul hier de naam van de ontvanger in*
  I heard that you were sick and I am so sorry. I wish I could do something to speed up your recovery process. I know it is not much, but I wanted to send you this card to let you know that I think about you. The officie is not the same without you! Hope you will be better soon.

Best wishes,
*vul hier je eigen naam in*

Geschikt voor het sturen naar een vriend of vriendin:

 • 2. Dear *vul hier de naam van de ontvanger in*
  I am so sorry that you currently are not feeling your best. Being sick sucks! I wanted you to know that you are on my mind and I hope you will feel better soon. Can’t wait to have fun with you again when all of this is over. You will get better soon, I just know it. You got this!

With love,
*vul hier je eigen naam in*

Geschikt voor het sturen naar een geliefde:

 • 3. Hi baby, *of een ander lief koosnaampje*
  You are such an amazing person and I hate it that you are sick. I wish I could do anything to take away your pain and to make sure you would feel better today. You will get through this and I am here to take care of you too. Don’t forget that, you can always lean on me. You are a rockstar and I know you will feel better soon.
  Love you!
  *vul hier je eigen naam in*

Ben je op zoek naar wat meer algemene korte teksten, gebruik dan één van onderstaande voorbeelden.

 • 1. Dear *vul hier de naam van de ontvanger in*
  I am sorry that you are sick and I hope you will be better soon.
  Best,
  *vul hier je eigen naam in*
 • 2. Dear *vul hier de naam van de ontvanger in*
  I hope these days of feeling sick will pass soon. You got this.
  Kind regards,
  *vul hier je eigen naam in*
 • 3. Dear *vul hier de naam van de ontvanger in*
  I wish you a speedy recovery, I’m sending you all the healthy vibes.
  Best wishes,
  *vul hier je eigen naam in*
  Good luck!

Plaats een reactie