Beterschap vrouw

Beterschap vrouw
Is een goede vriendin van je ziek, een vrouwelijke familielid of collega? Het is goed om haar beterschap te wensen. Maar hoe wens je een vrouw het beste beterschap toe? Het kan lastig zijn om op een kaart juiste tekst te schrijven. Hier lees je inspiratie van teksten die je kunt gebruiken om op een kaart te zetten voor een vrouw die je beterschap wilt wensen.

Een algemene tekst dat altijd kan
Wil je gewoon een goede tekst hebben die je altijd kunt gebruiken om iemand beterschap te wensen? Hier is een overzicht van handige teksten die altijd passen op beterschapskaart voor een vrouw.

“Meid, van harte beterschap. Sterk gauw aan en tot snel.”

“Lieverd ik wil je een goed herstel wensen. Van harte beterschap.”

“Beterschap schat! Wat een rottige ziekte, maar je kunt het aan!”

Een goede vriendin beterschap wensen
Is jouw favoriete vrouwelijke collega ziek of een goede vriendin van je? Beterschap wensen aan iemand die je goed kent, kan soms juist lastig zijn. Toch hoef je niet lang te twijfelen over een geschikte tekst die je op haar kaart wilt schrijven. Hier zijn namelijk een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken:

“Lieve vriendin, wat stom dat uitgerekend jij ziek moet worden. Wat baal ik als een stekker. Rust goed uit en sterk flink aan. Van harte beterschap en ik ben er voor je.”

“Beterschap schat van me. Ik wens je al het goeds en een flink portie gezondheid toe.”

“Je kunt het schat! Van harte beterschap en je kunt me altijd bellen voor hulp.”

Een kaart en cadeau per post
Wil je toch een kaart per post stuurt, kun je er net zo goed een cadeautje aan toevoegen. Verras haar niet alleen met een kaart met mooie woorden, maar geef ook een klein presentje. Sam past een chocoladereep perfect in de enveloppe en door de brievenbus. Iedere vrouw houdt wel van chocola en dat is dus een perfect cadeau om mee te sturen. Ook kun je haar verrassen met een mooi boeket bloemen. Je kunt een mooi boeket zelf online uitkiezen en per post versturen. Er is zelfs de mogelijkheid om bloemen per brievenbuspost te verzenden. Zo hoeft jouw zieke vriendin niet het bed uit om de bloemen aan te nemen.

Beterschap wensen doe je met een mooie kaart en een goede tekst. Voor inspiratie kun je bovenstaande teksten te gebruiken. Maak de beterschapswens voor jouw vriendin of vrouwelijke collega helemaal af met een klein cadeautje. Een reep chocola met “Beterschap!” erop, is natuurlijk een perfecte manier om een vrouw beterschap te wensen.