Beterschap wensen

Beterschap wensen
Een beterschapskaartje sturen
Ziek zijn is nooit leuk. Laten we eerlijk zijn, niemand zit er op te wachten. Wanneer je ziek bent kun je je vaak ook heel eenzaam voelen. Je ziet mensen om je heen leuke dingen doen en jij zit thuis jezelf ellendig te voelen. Dit is natuurlijk nooit prettig en daarom is het belangrijk dat je goed opgevangen en gesteund wordt. Kijk daarom goed in je omgeving, is er iemand ziek, steek deze persoon dan een hart onder de riem.

Onderschat niet wat jouw attentheid en vriendelijkheid kan betekenen. Een goede mannier van iemand extra in het zonnetje te zetten wanneer die ziek is, is het versturen van een kaartje. Op een kaartje kan je jouw lieve boodschap kwijt, zonder dat de persoon die ziek is zich meteen overspoeld voelt door alle aandacht. Op ziekenbezoek, daar zit niet iedereen altijd op te wachten. Maar een kaartje sturen is een fijne manier van het laten weten dat je aan iemand denkt. Wil je een kaartje sturen maar je weet niet precies wat je moet schrijven? Geen zorgen en lees dan vooral verder.

Geschikt voor een collega:
1. Beste,
Wat vervelend dat je ziek bent. Ik hoop dat je snel beter zult worden. Hier op kantoor is het zeker niet hetzelfde zonder jou. Maak je vooral geen zorgen over het werk. We nemen alle taken rustig over en als je er weer klaar voor bent om terug te keren naar kantoor ontvangen we je met open armen terug. Beterschap!
Hartelijke groet,
*je eigen naam*

Geschikt voor een vriend of vriendin:
2. Lieve,
Ziek zijn kan de beste overkomen, en jij bent de beste van het beste. Echt super vervelend dat je je nu zo naar voelt maar ook deze dagen zullen voorbij gaan, daar heb ik alle vertrouwen in. Ik wens je een spoedig herstel en als ik iets voor je kan doen, trek dan vooral aan de bel.
Heel veel liefs,
*je eigen naam*

Geschikt voor een geliefde:
3. Mijn allerliefste,
Zo ontzettend balen dat je nu ziek bent, maar je staat er niet alleen voor. Vergeet dat zeker niet. We slaan ons hier samen door. Voor je het weet voel je je weer helemaal op en top en gaan we samen allerlei leuke dingen ondernemen. Ik heb al een toffe verrassing klaar staan dus dan heb je in ieder geval iets leuks om naar uit te kijken. Het komt allemaal goed, ik heb er alle vertrouwen in. Heel veel beterschap,
Liefs en een dikke kus,
*je eigen naam*

4. Geschikt voor een familie lid:
Lieve,
Heel veel beterschap en sterkte in deze moeilijke tijd. Ik weet zeker dat je je hier ook doorheen zult slaan.
Lieve groet,
*vul hier je eigen naam in*

5. Algemene beterschap wens:
Beste,
Heel veel sterkte. Doe rustig aan en neem echt de tijd om te herstellen.
Groetjes,
*vul hier je eigen naam in*