Beterschap man

Beterschap man

Is een goede vriend van je ziek, een oom of een collega van je? Een man beterschap wensen is nog niet altijd zo makkelijk. Wil je hem wel steunen in deze tijd van ziekte en herstel, maar weet je niet goed hoe? Doe dan inspiratie op uit de volgende beterschap teksten die je kunt gebruiken voor een man.

Een grappige tekst
Lachen is natuurlijk altijd goed voor een spoedig herstel. Wil je jouw maat beterschap wensen, maar hoeft dit niet op zo’n gevoelige manier? Dan kun je de volgende teksten gebruiken om hem te laten lachen en flink wat beterschap te wensen:

“He rakker, wat hoor is nou? Lig je weer in bed? Jij neemt het er wel van he! Maar zonder gekheid, van harte beterschap.”

“Ik wist dat je graag iedere dag ontbijt op bed wilde, maar om daarvoor naar het ziekenhuis te gaan, vind ik wel extreem hoor. Beterschap kerel!”

“Oh nee, heeft de mannengriep je geveild? Weer een slachtoffer van deze extreme ziekte. Grapje natuurlijk! Rust lekker uit en sterk maar snel aan.”

Maten onder elkaar
Als mannen onder elkaar weten jullie dat jullie er voor elkaar zijn en aan elkaar denken. Hier hoef je niet te veel woorden aan te besteden. Toch is het wel goed dat je jouw maatje laat weten dat je aan hem denkt. Je kunt hiervoor de volgende teksten gebruiken:

“Kerel, wat ontzettend rot dat je uit de running bent. Beterschap.”

“Beterschap jongen. Ik weet dat je er snel bovenop zult komen.”

“Zo’n sterke kerel als jij kan alles aan. Beterschap en tot gauw makker.”

“Maat ff niet zo ziek zijn hé! Beterschap en een spoedig herstel gewenst.”

Een beterschap cadeau voor mannen
Naast een kaart met tekst, kun je jouw vriend natuurlijk ook beterschap wensen met een cadeau. Van een lekker biertje is nog nooit iemand ziek geworden. Stuur dus niet alleen een kaart, maar ook een lekkere triple-, abdij- of witbier mee. Een paar zoute snacks erbij zorgen natuurlijk helemaal voor een goed herstel. Ook kun je hem een goed boek of leuk tijdschrift cadeau doen, wanneer hij tijdelijk in bed moet rusten.

Laat jouw mannelijke vriend, collega of familielid weten dat je tijdens deze moeilijke periode aan hem denkt. Dit kan met een grappige kaart en een leuke beterschaptekst, maar dit kun je ook zeggen door een passend cadeau. Laat weten dat je er voor hem bent en wens hem beterschap op een wijze die goed bij jullie vriendschap past.