Beterschap lieverd

Beterschap lieverd
Wil je een lieve vriendin of collega beterschap wensen? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een mooi boeket of een kaart met een persoonlijke beterschap tekst, is een goede manier om te laten zien dat je aan hem of haar denkt. Hier deze voorbeelden van teksten die je kunt gebruiken om op een beterschap kaart te zetten voor een echte lieverd.

Lieve beterschap teksten
Wil je op een lieve manier iemand beterschap wensen? Dat kan natuurlijk voor je hartsvriendin, jouw kleine neefje of een collega met wie je een hele goeie band hebt. Hier zijn een aantal voorbeelden van lieve wensen voor beterschap.

“Lieverd van me, wat jammer dat je ziek bent. Heel veel liefs en kusjes van mij.”

“Een dikke zoen op jouw zere been/wang/arm/buik. Beterschap en tot gauw lieverd.”

“Lieverd van harte beterschap. Je bent een schat en kunt het!”

“Een snel herstel voor mijn lieve vriend(in)/collega”

Een lief versje of gedicht
Ook kun je op de kaart een persoonlijk gedicht of versje schrijven om beterschap te wensen. Dit zijn een aantal lieve gedichten die je kunt schrijven:

“Een boeket van tulpen of rozen, ziek zijn is voor mijn liefste vriendin uit den boze. Daarom een mooi boeket voor jou, sterk nu maar aan en tot gauw.”

“Met een kus op je wang, duurt ziek zijn minder lang. Daarom ontzettend veel dikke zoenen en heel veel liefs.”

“Lieverd wordt maar beter en sterk snel aan, met dit lieve kaartje kun je er weer wat beter tegenaan.”

Een lieve kaart
Natuurlijk kun je ook in plaats van te focussen op de tekst, een mooie en lieve kaart uitkiezen. Wanneer je een kaart hebt met de tekst “Beterschap Lieverd!” hoef je zelf niet veel meer aan toe te voegen. Kies daarom altijd een mooie kaart uit met een lieve tekst. Zo hoef je zelf minder na te denken over de woorden die je zelf op de kaart schrijft.

Wanneer je een lief persoon in jouw leven beterschap wilt wensen, kun je een mooie kaart sturen met een persoonlijke tekst of gedicht. Je kunt deze kaart per post versturen, maar je kunt natuurlijk ook even langsgaan met de kaart en de mooie bos bloemen. Het is goed om te laten weten dat je aan hem of haar denkt met een kaartje of een klein presentje. Maak voor inspiratie gebruik van bovenstaande voorbeeld tekst over beterschap wensen.