Beterschap wensen collega

Beterschap wensen collega
Heeft jouw collega een burn-out, is hij tijdelijk niet aanwezig of ziek? Dan is het goed om hem of haar beterschap te wensen. Je brengt natuurlijk een groot deel van de tijd samen door met jouw collega’s en wanneer eentje (tijdelijk) wegvalt, is dit erg aanpassen. Laat de college weten dat je hem/haar niet bent vergeten, door een persoonlijk kaartje te sturen met beterschap wensen.

Een standaard beterschapswens
Ben je nog op zoek naar een pakkende tekst die op de gezamenlijke kaart kunnen schrijven? Of vind je het gewoon fijn om altijd een goede zin bij de hand te hebben die je kunt gebruiken? Dan zijn deze voorbeeldteksten iets voor jou.

“Van harte beterschap lieve collega”

“Ik hoop dat het snel wat beter met je gaat”

“We missen je op kantoor en ik wens je een goed herstel toe. Tot gauw weer!”

Beterschap wensen met een persoonlijk tintje
Is je favoriete collega ziek? Dan kun je echt je maatje missen op de werkvloer. Je wilt dan op een kaart natuurlijk ook een persoonlijke beterschap wens schrijven. Kom je niet goed uit je woorden? Maak dan gebruik van de volgende zinnen.

“Je plekje is leeg op kantoor en daarbij is er ook een leegte aan gezelligheid. Ik mis je dan ook en ik hoop dat je snel beter mag worden. Lieve groet, je favoriete collega.”

“We missen je ontzettend hier op kantoor. Word maar gauw beter en rust goed uit. Tot snel en van harte beterschap.”

“Wat erg dat je ziek bent, ik mis je lieve collega! Sterk maar flink aan en van harte beterschap.”

Zeg het met een bloemetje
Een ziekenhuiskamer of een slaapkamer fleur je op met een bos bloemen. Wanneer iemand ziek is, is een kaart met beterschap erop natuurlijk altijd fijn. Toch zeg je het nog veel beter met een mooi boeket. Ook wanneer niet langs kunt gaan op ziekenbezoek, kun je een bos bloemen cadeau doen. Bestel de bloemen eenvoudig online en laat ze bezorgen op het adres van de zieke. Zo laat je goed weten dat je aan hem of haar denkt.

Een zieke collega is een gemis voor het hele team. Het is als collega dan ook goed om iets van je te laten horen, wanneer een collega ziek is. Stuur hem of haar een leuk kaartje met een beterschap wens erop. Maak gebruik van bovenstaande inspiratie om op jouw kaart te schrijven.