Beterschap wensen collega

Heeft jouw collega een burn-out, is hij tijdelijk niet aanwezig of ziek? Dan is het goed om hem of haar beterschap te wensen. Je brengt natuurlijk een groot deel van de tijd samen door met jouw collega’s en wanneer eentje (tijdelijk) wegvalt, is dit erg aanpassen. Laat de college weten dat je hem/haar niet bent vergeten, door een persoonlijk kaartje of cadeau te sturen met beterschap wensen. Bekijk hieronder de beterschap wensen voor een collega, cadeautips en teksten.

Bekijk hier alle beterschap cadeaus voor een collega >>

Ontdek bij Bol.com het grootste cadeaus, kaarten en nog veel meer om iemand beterschap te wensen. Van mooie warme dekens, gadgets, boeken tot aan massage-apparaten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een Vrolijke Opkikker voor je Collega: Beterschap!

Introductie: Beterschap wensen aan een collega is een geweldige manier om je steun en medeleven te tonen. Of ze nu ziek zijn, een operatie hebben ondergaan of gewoon een beetje pech hebben gehad, een opbeurend bericht kan hun dag echt opfleuren. Hier zijn enkele leuke teksten en tips om je collega een opkikker te geven en ze op weg te helpen naar een spoedig herstel.

 1. Begin met een glimlach: “Hey [naam van collega], ik hoorde dat je even uit de running bent. Geen zorgen, we houden je plek warm en sturen je tonnen positieve energie om je weer op de been te krijgen!”
 2. Een vleugje humor: “Beste collega, ik kan je niet beloven dat mijn grappen je beter maken, maar ze zullen je zeker doen lachen en dat is al een goed begin! Beterschap en een spoedig herstel!”
 3. Een persoonlijk tintje: “Lieve [naam van collega], ik weet hoe toegewijd je bent aan je werk en ik begrijp dat ziek zijn je echt in de weg zit. Neem de tijd om te rusten en te herstellen, en wees gerust dat we hier allemaal op je wachten. Beterschap!”
 4. Positieve vooruitzichten: “Hallo daar! Ik hoop dat je je snel beter voelt, want er wachten hier zoveel leuke projecten op ons. We kunnen niet wachten om weer samen te werken en al die geweldige ideeën tot leven te brengen. Tot snel en beterschap!”
 5. Een bemoedigende boodschap: “Lieve collega, het is misschien een uitdaging om je op je best te voelen op dit moment, maar onthoud dat je sterker bent dan je denkt. Je hebt al zoveel obstakels overwonnen, en dit is er gewoon nog een. Je kunt dit aan! Beterschap en veel liefde.”

Stuur een kaartje of e-mail met je beterschapswensen. Een persoonlijk gebaar maakt altijd een verschil.  Vraag andere collega’s om ook een boodschap achter te laten. Samen laten jullie zien dat jullie er allemaal voor hem/haar zijn.

Als je dichtbij genoeg bent, breng dan een klein cadeautje mee, zoals een bloemetje, een grappige mok of wat lekkernijen om hun dag op te fleuren.

Bied praktische hulp aan, zoals het overnemen van taken of het aanbieden van ondersteuning bij hun werk, zodat ze zich kunnen concentreren op hun herstel.

Je geeft om hem of haar

Het betuigen van medeleven en het wensen van beterschap aan een collega is een geweldige manier om te laten zien dat je om hen geeft. Met een vleugje humor, persoonlijke teksten en praktische hulp kun je hen opbeuren en aanmoedigen tijdens hun herstelproces.

Een standaard beterschapswens voor een collega

en je nog op zoek naar een pakkende tekst die op de gezamenlijke kaart kunnen schrijven? Of vind je het gewoon fijn om altijd een goede zin bij de hand te hebben die je kunt gebruiken? Dan zijn deze voorbeeldteksten iets voor jou.

Beterschap wensen collega
Bestel bij Bol.com

“Van harte beterschap lieve collega”

“Ik hoop dat het snel wat beter met je gaat”

“We missen je op kantoor en ik wens je een goed herstel toe. Tot gauw weer!”

Beterschap wensen met een persoonlijk tintje

Is je favoriete collega ziek? Dan kun je echt je maatje missen op de werkvloer. Je wilt dan op een kaart natuurlijk ook een persoonlijke beterschap wens schrijven. Kom je niet goed uit je woorden? Maak dan gebruik van de volgende zinnen.

“Je plekje is leeg op kantoor en daarbij is er ook een leegte aan gezelligheid. Ik mis je dan ook en ik hoop dat je snel beter mag worden. Lieve groet, je favoriete collega.”

“We missen je ontzettend hier op kantoor. Word maar gauw beter en rust goed uit. Tot snel en van harte beterschap.”

“Wat erg dat je ziek bent, ik mis je lieve collega! Sterk maar flink aan en van harte beterschap.”

Zeg het met een bloemetje

Een ziekenhuiskamer of een slaapkamer fleur je op met een bos bloemen. Wanneer iemand ziek is, is een kaart met beterschap erop natuurlijk altijd fijn. Toch zeg je het nog veel beter met een mooi boeket. Ook wanneer niet langs kunt gaan op ziekenbezoek, kun je een bos bloemen cadeau doen. Bestel de bloemen eenvoudig online en laat ze bezorgen op het adres van de zieke. Zo laat je goed weten dat je aan hem of haar denkt.

Een zieke collega is een gemis voor het hele team. Het is als collega dan ook goed om iets van je te laten horen, wanneer een collega ziek is. Stuur hem of haar een leuk kaartje met een beterschap wens erop. Maak gebruik van bovenstaande inspiratie om op jouw kaart te schrijven.

Meer beterschap teksten voor een collega

 1. Allereerst wil ik je laten weten hoezeer we je missen op het werk. Beterschap, collega! We kijken er allemaal naar uit om je weer gezond en wel terug te zien.
 2. Beste [Collega’s naam], ik hoorde dat je niet helemaal in orde bent. Ik wil je graag een spoedig herstel wensen en hoop dat je snel weer bij ons bent. Het voelt hier niet hetzelfde zonder jouw positieve energie op de werkvloer.
 3. Het nieuws van je ziekte heeft ons bereikt, en we willen dat je weet dat we allemaal aan je denken. Beterschap, collega! Rust goed uit en kom snel weer terug met hernieuwde energie.
 4. Een klein berichtje om je te laten weten dat we aan je denken. Hopelijk brengt dit wat licht in je dagen van ziekte. Beterschap en spoedig herstel, collega!
 5. Terwijl je herstelt, hoop ik dat elke dag je dichter bij volledige gezondheid brengt. We kijken ernaar uit om je weer op kantoor te zien en wensen je beterschap, [Collega’s naam]!
 6. Je bent een waardevol lid van ons team en we missen je aanwezigheid. Laat je door deze woorden omringen en put kracht uit de positieve gedachten van je collega’s. Beterschap!
 7. Beste [Collega’s naam], ik hoorde dat je niet in staat bent om te werken vanwege ziekte, en ik wilde je laten weten dat we allemaal met je meeleven. Beterschap en een spoedig herstel gewenst!
 8. De kantoorruimte voelt leeg zonder jouw vrolijke lach en positieve instelling. We hopen dat deze wens je een beetje opvrolijkt en bijdraagt aan je herstel. Beterschap, collega!
 9. Ziek zijn is nooit leuk, maar we hopen dat je snel weer de energie hebt om terug te keren naar het werk. Beterschap en veel positieve vibes voor een spoedig herstel!
 10. [Collega’s naam], we hebben gehoord dat je niet helemaal in orde bent, en we willen je laten weten dat we aan je denken. Neem de tijd om te herstellen en we hopen je snel weer in ons midden te hebben. Beterschap!
 11. Terwijl je uitrust en herstelt, stuur ik je deze beterschapswensen als een teken van steun van het hele team. We kunnen niet wachten tot je weer terug bent, [Collega’s naam].
 12. In tijden van ziekte is het belangrijk om te weten dat je niet alleen bent. We zijn hier allemaal voor je, en we sturen je positieve energie en beterschapswensen. Hopelijk ben je snel weer de oude!
 13. Beste [Collega’s naam], ik hoorde dat je niet helemaal fit bent, en dat nieuws raakte ons allemaal. We sturen je deze beterschapswensen met de hoop dat je snel weer op de been bent en terug kunt keren naar het werk.
 14. Ziekte kan zwaar zijn, maar met de steun van vrienden en collega’s wordt de last misschien iets lichter. Weet dat we hier zijn voor je, en we wensen je een snel herstel, [Collega’s naam].
 15. Hopelijk brengt elke dag je een stap dichter bij herstel. Rust goed uit, neem de tijd die je nodig hebt, en we hopen je snel weer in ons midden te hebben. Beterschap, collega!
 16. Je afwezigheid wordt gevoeld, en we missen je bijdragen aan het team. Neem de tijd om volledig te herstellen, en we kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen zodra je weer fit bent. Beterschap!
 17. Een beetje zonneschijn en positiviteit sturen we jouw kant op. Beterschap, [Collega’s naam]! We hopen dat deze dagen van rust en herstel je snel weer in topvorm brengen.
 18. Ziekte kan een uitdaging zijn, maar we weten dat je de kracht hebt om dit te overwinnen. Beterschap en spoedig herstel gewenst, [Collega’s naam]!
 19. Terwijl je uitrust en herstelt, willen we dat je weet dat we hier zijn om je te steunen. Beterschap, collega! We kijken uit naar je terugkeer.
 20. [Collega’s naam], jouw aanwezigheid wordt gemist op het werk, en we hopen dat deze beterschapswensen je een glimlach kunnen bezorgen. Rust goed uit en kom snel weer terug!
 21. Beterschap, [Collega’s naam]! Laat deze tijd van rust en herstel je lichaam de kracht geven die het nodig heeft. We kijken er allemaal naar uit om je snel weer te zien.
 22. Ziekte kan soms ontmoedigend zijn, maar weet dat je niet alleen bent. Het hele team staat achter je en wenst je een snel en volledig herstel, [Collega’s naam].
 23. Beste [Collega’s naam], ik hoorde dat je niet in je beste gezondheid verkeert, en dat spijt ons zeer. We wensen je beterschap en hopen dat je snel weer fit en gezond bent.
 24. Tijdens je afwezigheid hebben we beseft hoeveel je bijdraagt aan het team. We missen je en hopen dat deze beterschapswensen je een extra steuntje in de rug geven voor een spoedig herstel.
 25. [Collega’s naam], we hebben vernomen dat je ziek bent en willen je laten weten dat we aan je denken. Neem de tijd om te herstellen en we hopen je snel weer terug te zien op het werk. Beterschap!
 26. Ziek zijn is nooit leuk, maar we hopen dat je je snel beter voelt. Laat ons weten als er iets is waar we bij kunnen helpen. Beterschap, [Collega’s naam]!
 27. Rust goed uit, luister naar je lichaam en laat de zorgen voor het werk even los. We hopen dat je snel weer de energie hebt om terug te keren naar het team. Beterschap, collega!

Meer:

Plaats een reactie