Beterschap kaart

Beterschap kaart
Iemand beterschap wensen doe je op een goede manier door een kaartje te sturen. Dit is natuurlijk een stuk leuker én persoonlijker dan een appje. Een leuke kaart met daarop een afbeelding en persoonlijke tekst op beterschap te wensen, kan de zieke doen opfleuren. Hier lees je dan ook alles over hoe je de juiste beterschap kaart vind en welke beterschap teksten je op deze kaart kunt zetten.

De juiste afbeelding op de kaart
Vind je het lastig om een goede tekst te verzinnen om op de kaart te schrijven. Soms hoeft het helemaal niet zo lastig te zijn. Wanneer je een goede beterschap kaart uitkiest, is het grote werk al gedaan. Veel kaarten hebben namelijk naast de tekst “Beterschap”, een grappige of passende afbeelding. Ook kun je kiezen voor een kaart waar al op de voorkant een mooie beterschapwens of quote opstaat. Zo hoef je zelf minder na te denken over wat je op de kaart zet en kun je bijvoorbeeld gewoon “Veel liefs van…” op de kaart schrijven. Vind je het moeilijk om een goede tekst te bedenken voor op de beterschap kaart? Zoek dan naar een passende kaart waar al een goede quote, tekst of afbeelding opstaat.

Zelf een beterschap tekst schrijven op de kaart
Persoonlijke woorden zijn natuurlijk de beste optie op zo’n kaart. Toch weet iedereen dat het niet zo gemakkelijk is om iemand sterkte of beterschap te wensen. Ziekte is zwaar en de juiste woorden vinden om iemand te bemoedigen is lastig, zeker wanneer de ziekte onvoorspelbaar is en het toekomstbeeld ook. Wil je toch een persoonlijke tekst schrijven op de kaart? Doe dan inspiratie op uit de volgende voorbeelden die je kunt gebruiken als format voor jouw beterschap tekst:

“Lieve .., wat wens ik jou toch veel beterschap toe en ik hoop voor je dat het snel beter met je gaat.”

“Een pleister op de wonden en een kus op je wang om je een snel herstel te wensen.”

“Dikke knuffels en duizend kussens van mij. Heel veel beterschap en weet dat ik maar een telefoontje van je verwijderd ben.”

“Jij bent een sterke man/vrouw en je kunt deze stomme ziekte aan. Heel veel beterschap gewenst lieverd.”

“Ik hoop dat je je snel weer wat beter mag voelen. Beterschap en liefs van mij.”

Een beterschap kaart versturen aan een dierbare die ziek is, kan de beste steunbetuiging zijn tijdens deze moeilijke periode. Kies een mooie kaart uit en maak gebruik van de voorbeeldzinnen hierboven voor op de kaart.