Beterschap ballon

Beterschap ballon
Beterschap ballon voor een zieke

Als je iemand veel beterschap wilt wensen kun je natuurlijk kiezen voor iets simpels als een kaartje. Hierop kun je je eigen boodschap voor de ontvanger kwijt. Een kaart wordt echter vaak ergens neergezet en dat is het dan. Wil je dat jouw boodschap echt blijft hangen en dat hij goed zichtbaar is? Kies dan voor een mooie beterschap ballon. Deze kun je kopen in allerlei vormen en formaten. Ga voor een kleurrijk exemplaar met dieren, een geluksklavertje of een rustige variant met een mooie tekst. Je kunt kiezen voor ronde of ovale ballon, maar ook voor een beterschap ballon in een speciale vorm. Denk bijvoorbeeld aan een ballon met hartvorm of een ballon in de vorm van een dier. Veel beterschapsballonnen zijn voorzien van een Engelse tekst, bijvoorbeeld ‘Get well soon’ of ‘Feel better soon’. Daarnaast zijn er ook steeds meer Nederlandstalige opties bij het bestellen een beterschapsballon. In feite maakt het niet uit waar je voor gaat. De boodschap blijft hetzelfde: jij wilt dat de ontvanger zo snel mogelijk weer opknapt.

 

Waarom kiezen voor een ballon?

Een met helium gevulde beterschap ballon is een ideaal cadeau voor een zieke. Hij blijft dagenlang mooi, waardoor de boodschap goed zichtbaar blijft. Dankzij de heliumvulling zakt de ballon niet naar beneden, maar blijft hij netjes zweven. Je kunt hem vastbinden aan het ziekenhuisbed, aan een stoel in de kamer van de zieke of vastmaken aan een cadeau. Ook kun je een bijpassend gewichtje mee bestellen waardoor de ballon niet kan wegvliegen. Een goede helium beterschap ballon blijft tot wel 7 dagen mooi in vorm. Op deze manier is het een goed alternatief voor een boeket bloemen of een fruitmand. Ga je toch liever voor de combinatie van een traditioneel en een modern beterschapscadeau? Ook dat is mogelijk!

 

Niet alleen voor kinderen

Bij ballonnen denken we vaak aan kinderfeestjes, maar met de beterschap ballon is het net even anders. Natuurlijk zijn er ook allerlei gezellige motieven voor kinderen, bijvoorbeeld met hun favoriete tekenfilmfiguren. Daarnaast is de beterschapsballon ook een leuk cadeau voor volwassenen. Kies dan vooral voor een passend exemplaar. Ga bijvoorbeeld voor een beterschapsballon met een eenvoudige tekst als ‘Beterschap’, ‘Dikke knuffel’, ‘Veel liefs’ of ‘Een opkikkertje voor jou’. Bij veel aanbieders kun je de mooiste ballonnen bestellen die je vervolgens helemaal kunt personaliseren. Zo kan de leukste beterschapsballon op maat worden gemaakt met de naam of zelfs een foto van de ontvanger.